Hem - Mina skivor - Köp CD - Musik&Text - Bilder - Kontakt

Mina skivor
Text & musik: Karin Green

Information om medverkande på skivorna finns i fotoalbumet Skivomslag. Du kan lyssna och läsa sångtexter under Musik&Text.

Julsingel

"Julsingel" från november 2009 med TACK-tema. Det är två ej tidigare utgivna sånger - "Tack för en stilla jul" och "Tack för att du finns". Dessutom är min sång "Älskade barn" med som bonusspår. I "Tack för en stilla jul" medverkar också Älvdalens Gospelkör "Kwedum". Skivnummer GVCD0902. Köp CD

Mitt bultande hjärta 2008
CD:n "Mitt bultande hjärta" släpptes i juni 2008. En skön samling låtar i olika stilar och genres - allt från ballader till riktigt svängiga danslåtar. Som alltid med texter som berör - hämtade från livet självt. Spelades in i Solstudion, Sollerön. Här finns bl.a. sången "Mamma" som jag skrev efter att min mamma gått till andevärlden. Skivnummer GVCD0802. Köp CD
 Liv 2005
CD:n "Liv" kom ut i oktober 2005 efter en period av intensivt och fantastiskt roligt arbete tillsammans med mina medmusiker. Spelades in live i Studio Orsa Inspelningsmän med trummor, bas, gitarr och klaviatur under 3 dagar. Sedan gjordes ytterligare pålägg i efterhand förstås. På den här skivan finns låten "Älskade barn" som blivit mycket efterfrågad. Skivnummer GVCD0502. Köp CD
Så vacker Du är 1986
Singeln "Så vacker Du är" med B-sidan "Ny gryning" gavs ut av Caprice Records 1986. Låten var från början en del av materialet till en hel LP, men då mitt dåvarande bolag gick i konkurs, köpte Caprice ut 2 av låtarna och gav ut dem på den här singeln. "Så vacker Du är" är en låt som blivit mycket spelad i radio, och jag får fortfarande förfrågningar om den. Skivnummer CAP 9016.
Brinn 1982
LP:n "Brinn" spelades in i Commendante Studios i Göteborg och gavs ut på bolaget Nacksving 1982. Den fick massor av fina recensioner till min stora glädje. Jag presenterade en av sångerna - "Näcken" - i TV-programmet "Hylands Hörna" i början av 1983. "Brinn" fick av riksradions "Plattform" utmärkelsen "Gyllene Plattform" för årets bästa skiva. Skivnummer TR 031-47.
Nattfjäril 1982
En singel som 1982 gavs ut som en försmak till den kommande LP:n "Brinn". "Nattfjäril" på ena sidan och "Brinn" på den andra. "Nattfjäril" blev flitigt spelad i radio. Skivnummer TR45-16.

Morakullans vals

OBS! Det här är inte egna låtar.
Som 15-åring fick jag sjunga in ett par låtar på skivbolaget Cupol i Stockholm. "Morakullans vals" och "Den gamla Moraklockan". Det var väl inte precis min favoritmusik, men jag hade inte så mycket att säga till om. Jag älskade Beatles och var helt och fullt ut ett "popsnöre". Och det är jag nog än :) Skivnummer CS 45/124.

 

Tillbaka till Index-sidan