Karin Green - Singer/Songwriter, poet, röstcoach

hemmakarlek

Hemma är ett hjärta fyllt av kärlek

 

bokslapp

 

"Själens längtan – efter vad? Själen har sitt eget språk, sitt eget utryck. Ingen lär oss i skolan att lyssna inåt. Experter, auktoriteter, fakta, logik matas vi ständigt med. Vår egen själs inneboende visdom och ordlösa kunskap får försöka överleva ändå. Låt dessa dikter vattna och ge näring till din själs planta, och låt dig inspireras att växa dig stark – inifrån!" Så lyder presentationen av min diktsamling "Hemma är ett hjärta fyllt av kärlek".

Redan under tonåren tyckte jag mycket om att läsa dikter, och det fanns en hel del som speglade alla de starka och djupa känslostormar som rasade inom mig. Men det var inte förrän i 30-årsåldern som jag började skriva själv. Det var som en fördämning brast och det bara forsade fram texter ur mig - länge tillbakahållna känslor fick äntligen ett uttryck. I mer än 40 år har jag skrivit sen dess, och en del av dikterna har blivit sångtexter, men de flesta hamnade i byrålådan. I september 2021 hade jag ett samtal med en mycket intuitiv människa, som utan att veta något om mig uppmuntrade mig att ge ut det jag skrivit genom åren. Jag hade haft tanken tidigare på detta, men det var han som gav mig modet att ge ut en bok.

Den 14 februari 2023 - på Alla Hjärtans Dag - hade jag mitt boksläpp på Mora Kulturhus, och på den ena bilden här ovan ser vi bibliotekschefen Sonja Viklund ställa lite frågor till mig. Jag läste också upp en del av dikterna för en mycket vänlig och positiv liten publik.

Om du vill beställa boken av mig kan du göra det genom att maila info@greenverk.com

Boken finns också på onlinebokhandlarna:

bokus adlibrisvulkan

Jag finns också på Facebook

 

Tillbaka till förstasidan